Loading...
Min vision 2018-12-23T10:09:37+00:00

OM MIG OG MIN VISION

Mit navn er Lotte Smith. Jeg har i de sidste mange år beskæftiget mig med coaching, træning og kost. Jeg har koordineret og planlagt mange livsstils-, personlig trænings- og slankeforløb og med afsæt i dette fundet den opskrift, jeg personligt synes, giver flotte og holdbare resultater på en sund og overskuelig måde.

Jeg mener at alle fortjener at være den bedte udgave af dem selv! Og det kræver sit at balancerer mellem arbejde, privatliv og alt herudover. En sund krop kommer af et sundt sind! Jeg arbejder derfor med alle aspekter og går helt tæt på for, at hjælpe den enkelte med lige netop deres udfordring. Man behøver ikke være overvægtig for at have brug for en livsstils ændring, man kan være udfordret på så mange plan. Stress, overvægt, manglende energi og overskud, have brug for et los i den rette retning, en hjælpende hånd tilbage til overblikket, bygge på en manglende selvtillid, ønsket om en stærkere krop, alle er årsager til at arbejde på at forbedre. Det er helt individuelt hvad din udfordring er, derfor er du, dit liv og din udfordring centrum i dit forløb.

Jeg har selv været ramt og arbejdet mig frem til at sige ”jeg er den vigtigste i mit liv” for når jeg passer på mig, kan jeg være den bedste version af mig på alle fronter og for alt/alle omkring mig.

Jeg tror på balance og at der skal være plads til hele!

Kontakt mig nu