Lækker Grønsags mos og kødsovs

Grønsagsmos og kødsovs

Opskriften giver en stor banankage, som kan mætte 6 personer.

Ingredienser:

Mos:

  • Et lille blomkål
  • 6 gulerødder
  • 6 persillerødder
    Skæres i stykker og koges møre i let saltet vand.

Kødsovs:

  • 500 g. Oksekød
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. Oregano
  • Salt og peber
  • 1 ds. hakkede tomater med chili 1 ds. tomatpure

Sådan laver du banankagen:

Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her… Du skal bare gøre sådan her…

2019-01-06T10:52:00+00:00